Denk jij dat een paragnost iemand is die in een stoffige kamer met veel kleedjes en gedempt licht in een glazen bol zit te kijken? Dan kun je het nog wel eens mis hebben. Een paragnost is iemand die helderziend, helderwetend, heldervoelend, helderhorend en/of helderruikend is. Daar heeft zo iemand echt geen glazen bol bij nodig. Een paragnost wordt ook wel een spirituele coach genoemd. Iemand die meer weet over jou dan dat je logischerwijs zou kunnen verwachten. Dat kan je nieuwe inzichten in jezelf opleveren en dat is best de moeite waard.

Iedereen straalt iets uit, niet iedereen kan de signalen opvangen

Maar een paragnost (dus) wel. Het is dus ook zeker de moeite waard om je eens te verdiepen in deze materie. Dat kan om verschillende redenen zijn. Loop je telkens weer vast in de liefde? Gaat de ene na de andere (liefdes)relatie stuk? Heb je, medisch onverklaarbare, problemen met je gezondheid? Heb je financiële problemen of zit je gewoon niet lekker in je vel? Meld je aan via bovenstaande site en kom erachter wat je kunt doen om je leven in de goede richting te krijgen.

Een paragnost kan jouw leven niet voorspellen

Tenminste niet als in: "je loopt de liefde van je leven tegen het lijf op 18 april 2021" of "koop loten voor de loterij en je financiële problemen zullen opgelost zijn". Nee, een paragnost kan je inzicht bieden in je eigen leven. In jouw doen en laten en je vooral laten inzien hoe je het anders/beter kunt gaan aanpakken. Hiervoor heeft een paragnost geen uitgewerkt plan. Het is immers jouw leven, jij zult de veranderingen zelf in werking moeten stellen. Jij bent de enige die dat kan. Of het nu gaat om het inzicht dat je op zoek moet gaan naar een nieuwe baan of een ander dieet, jij bent degene die het moet doen.

Online advies van een spirituele coach

Om online advies te krijgen van een spirituele coach kijk je op bovenstaande website naar de opties. Je kunt zelf bepalen wie van de mensen jou het meest aanspreekt. Kies voor iemand die kan kaartlezen, een medium is of helderziend. Is diegene bereikbaar? Dan staat er bij de omschrijving hoe je de persoon kunt bereiken. Ook 's ochtends vroeg en 's avonds laat zijn er verschillende mensen online. Zo is er altijd een mogelijkheid om met iemand te spreken op het moment dat jij dat het meest nodig hebt.