Het aanschaffen van een elektrische fiets kan je best wat hoofdbrekens bezorgen. Aan zo'n fiets hangt soms een prijskaartje waar je U tegen zegt. En wat nu als het toch niets voor jou is? Als je liever gewoon fietst of liever helemaal niet meer? Als je het te snel vindt gaan of als je de fiets te zwaar vindt? Dat kunnen allemaal drempels zijn die je tegenhouden om een elektrische fiets aan te schaffen. Toch kun je, voor een zacht prijsje, een elektrische fiets aanschaffen. Als je tenminste openstaat voor een tweedehands elektrische fiets. Dat deze tweedehands is, wil helemaal niet zeggen dat de fiets "af" is of dat de verschillende onderdelen niet meer veilig of goed werkend zijn.

Een tweedehands elektrische fiets kopen

Een tweedehands elektrische fiets kopen kan een goede optie zijn als je eerst eens wilt proberen of elektrisch fietsen wel bij jou past. Toch is tweedehands zeker niet minder van kwaliteit. Sterker nog, ook op tweedehands fietsen kun je bij Stella in Nunspeet gewoon een proefrit maken. Ze maken daar geen onderscheid tussen tweedehands en nieuw. Het gaat er immers om dat jij goed uit de voeten kunt met een elektrische fiets. Of deze nu nieuw is of tweedehands.

Tweedehands is eigenlijk niet de juiste term

De tweedehands elektrische fietsen die Stella aanbiedt in de outlet zijn eigenlijk niet perse tweedehands. Ze hebben geen andere eigenaar gehad. Over het algemeen zijn deze fietsen gebruikt voor testritten, hebben ze in de showroom gestaan of hebben ze bij transport een minimale lakschade opgelopen. Er is dus niets mis mee. Je krijgt dan ook gewoon garantie op deze fietsen en je kunt er echt jarenlang plezier van hebben. Maar dan voor een gereduceerde prijs. Zeker wanneer je de fiets incidenteel gebruikt, is het fijn dat je niet het volle pond hoeft te betalen.

Veel fietsplezier op je elektrische fiets

Fietsen wordt weer genieten wanneer je op een elektrische fiets stapt. Je hoeft veel minder hard te werken om de trappers rond te krijgen en je kunt grotere afstanden afleggen voor je echt vermoeid raakt. Het kan wel slim zijn om een fietshelm te dragen, zeker in druk verkeer. Je ziet deze helmen steeds meer in Nederland en dat is niet voor niets. Met de opkomst van de elektrische fiets is ook, helaas, de opkomst van de fietsongelukken begonnen. Elektrische fietsen zijn natuurljk een stuk sneller dan gewone fietsen en het kost echt wel even tijd om eraan te wennen. Neem die tijd en geniet!