Een Klippan deken is een onmisbaar item in jouw huis. Waarschijnlijk had je dat zelf nog niet bedacht, maar het is dus echt zo. Want hoe vaak zit jij 's avonds lekker op de bank en moet je weer opstaan om de centrale verwarming wat hoger te zetten? Hoe vaak loop jij toch weer naar boven voor een extra trui of dikke sokken? Met een Klippan deken heb je al deze ongemakken niet en kun je heerlijk, onder je warme deken, op de bank blijven zitten. Daarbij is zo'n deken ook nog eens heel stylisch en geeft 'ie een extra luxe sfeer aan je bank of stoel. Ook als je 'm even niet gebruikt.

Een Klippan deken in iedere kleur die je je maar kunt voorstellen

Bij eco-katoen of eco-wol denk je waarschijnlijk niet direct aan mooie kleurige dekens. De kans is groter dat je al jeuk krijgt bij het idee onder zo'n deken op de bank te gaan zitten. Toch is dat met de Klippan deken zeker niet het geval. Deze dekens zijn heerlijk zacht en daarbij ook nog eens verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en afwerkingen. Heb je zin in wat extra kleur in huis? Bestel dan een felle kleur, zoals geel, roze of groen. Wil je graag een iets meer ingetogen deken? Dan kun je prima uit de voeten met bruin, beige of zelfs zwart.

De afwerking kun je kiezen

Ik vind persoonlijk franjes aan een deken erg mooi. Maar ik weet ook dat mijn huisgenoten (lees: kleine kinderen) ze vooral fantastisch zullen vinden om er knopen en vlechten in te kunnen maken. En dus kies ik voor een Klippan deken zonder franjes. Maar dat is dus mijn, hele persoonlijke, mening. Je kunt deze dekens bestellen zonder franje, met korte franje of met lange franje. Het is maar net wat jij het mooist vindt. En natuurlijk het meest praktisch. 

Ga je voor effen of voor een dessin?

Ook hier is het weer een heel persoonlijk verhaal. Effen kan misschien een beetje saai ogen, vandaar dat ik zou kiezen voor een deken met een dessin. Al zijn het "maar" ingeweven strepen in dezelfde kleur als de rest van de deken. Maar je kunt het ook bonter aanpakken en een deken in verschillende kleuren kiezen. Het is maar net wat het best bij jouw inrichting past. Je kunt ook nog een keuze maken uit verschillende breisels. Met een golfje of alles strak, met een ingeweven zebra of juist de hele deken in één kleur.