Het is iets wat je misschien al vaker voorbij ziet komen op social media platformen zoals Instagram en Facebook: het gebruiken van supplementen bij het sporten. Ben je toevallig net begonnen met het sporten en weet je niet welke supplementen je moet gebruiken? Er bestaan ook ook allerlei verschillende soorten zoals een fatburner shake of whey protein. Zelf vinden we de supplementen van BASE247® erg fijn om te gebruiken! Maar wat zijn eigenlijk de toegevoegde waarden van zulke supplementen? Hebben zij wel echt effect als je dit gebruikt in combinatie met het sporten? Je leest het verder in onze blog!

Sneller slank worden met de supplementen van BASE247®

Om een gezonde levensstijl te krijgen, is het belangrijk om naast het sporten ook gezond te eten. Dit is vaak een eerste actiepunt om bijvoorbeeld af te vallen, maar ook om sneller het gewenste resultaat te leveren. Om dit proces te versnellen, kun je supplementen gebruiken. Een van de meest bekende supplementen die je helpt bij het afvallen, is de fatburner shake. Het natuurlijke proces van het lichaam waarbij ons lichaamsvet wordt omgezet in warmte, wordt door middel van deze fatburner shake simpelweg alleen maar versneld. Ideaal om te gebruiken naast het sporten! Let er wel op dat dit product geen vervanger is voor maaltijden. Voeding is en blijft belangrijk, dus probeer hier goed op te letten naast het sporten. Hoe bewuster je bent van je voeding, des te sneller zal je resultaat zien.

Herstel van de spiergroei

Natuurlijk is het ook belangrijk om na het sporten je spieren de juiste voeding en rust te geven. Hier heb je ook een speciaal supplement voor, namelijk de whey protein (ook wel een eiwit shake genoemd). Dit is een van de bekendste supplementen die je kunt gebruiken voor een goede workout. Whey protein is perfect voor een eiwitshake, omdat het snel kan worden opgenomen door het lichaam, omdat whey protein een bijproduct van melk is en dat vrijkomt wanneer dit wordt bewerkt. Deze shake wordt gedronken na het sporten en het zorgt voor een sneller herstel van de spieren. Hierdoor heb je vaak ook minder spierpijn de dag na je workout! Let er wel op dat ook dit product geen vervanger is voor maaltijden.

Voor welke supplementen van BASE247® ga jij?

Dat er veel supplementen bestaan, dat is wel duidelijk. Als je serieus wilt gaan sporten, is het alleen maar fijn dat er supplementen zijn die het proces erbij versnellen. Hierdoor ben je verzekerd van het beste resultaat en zal je binnen een no-time in shape komen! De fatburner shake en eiwitten shake zijn dus erg aan te raden om in huis te hebben! Welke supplementen van BASE247® ga jij uitproberen?

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.