Mooie lamp gevonden

Ik ben ontzettend blij met deze aankoop. Al geruime tijd was ik op zoek naar een bureaulamp. Maar steeds wist ik maar niet goed wat ik nu precies wilde. Veel rondgekeken op internet en zelfs een aantal winkels bezocht. Gelukkig ben ik de site van directlampen tegengekomen. Mijn oog viel op deze bankiers lamp en ik was meteen verkocht.

Past in elk interieur

In principe wilde ik de lamp gebruiken als leeslamp. Vooral in de donkere wintermaanden verslind ik heel wat boeken en goed licht is dan onmisbaar. Daarnaast werk ik veel aan mijn bureau en is een goede lichtbron uiteraard heel belangrijk. Maar eenmaal de lamp in huis ontdekte ik al snel dat het ook nog eens een heel mooi pronkstuk is. De lamp staat nu pontificaal op mijn werkbureau en ik heb er al heel veel leuke reacties over ontvangen. Het leuke is dat de lamp eigenlijk in ieder interieur past. Mijn interieur is bijvoorbeeld vrij klassiek, maar een vriend van mij wil deze lamp ook bestellen voor in zijn moderne interieur.

Prettig in gebruik

Ik vind de lamp heel erg gemakkelijk in gebruik. Sowieso kun je door de kantelbare kap en het armatuur heel eenvoudig bepalen waar je het licht wilt laten vallen. Hierdoor ervaar ik nog meer gemak tijdens het werken en lezen. Wat ik erg leuk vind, is het trekpendeltje. Hiermee schakel je de lamp in en uit. Toch weer eens heel wat anders dan een aan- en uitknop. Verder valt het mij op dat de lamp zo stabiel is. Eerdere bureaulampen stootte ik nog wel eens gemakkelijk om.

Uitstekende service

Uiteraard heb ik nog even verder rond gesnuffeld op internet. Maar nergens kon ik zo’n zelfde mooie lamp vinden. Bovendien vind ik de service bij deze webwinkel ontzettend goed. De lamp werd gratis bij mij thuisbezorgd en als ik het niks had gevonden, mocht ik het gewoon weer gratis retour sturen. Dat vind ik pas service! Het is fijn dat de prijs die je ziet ook de daadwerkelijke prijs is die je moet betalen. Ik vind het altijd zo’n tegenvaller als er later in het winkelmandje nog flinke verzendkosten bijkomen. Bovendien is de levering ook nog eens heel snel. Ik heb de bestelling op een dinsdagmiddag geplaatst en de volgende dag had ik deze al in huis.

Beste webwinkel in lampen

De bestelling heb ik heel eenvoudig via iDeal betaald, deze was vrijwel direct verwerkt. Maar bij de webwinkel zijn er nog legio andere mogelijkheden om te betalen. Ik kan dan ook niks anders dan deze webwinkel in lampen aanbevelen. De producten zijn van zeer goede kwaliteit en de service is top. Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe en gave lamp voor op mijn bureau.

Wil je ook deze bankierslamp kopen? Dat kan via de link!