Vaak ga ik shoppen met mijn vriendinnen. Ik merk vaak dat ik er toch niet helemaal bij pas. Ik voel me soms een beetje uitgesloten. Misschien komt het omdat ik er soms niet bij ben omdat ik dan druk bezig ben. Maar er is nog wat waarom ik mij anders voel. En misschien hebben meerdere meiden dit ook. Wanneer mijn vriendinnen en ik gaan shoppen voor bijvoorbeeld lingerie kan ik eigenlijk nooit wat vinden wat mij past. En dat kan soms nogal erg frustrerend zijn. Wanneer ik naar hun kijk word ik een beetje onzeker. Ik denk dan wat staat het hun goed en waarom kan het mij niet zo goed staan?

Steun

De grote reden dat ik mij zo onzeker ben is omdat een grotere maat nodig heb dan zij. En zij zouden het natuurlijk niet volledig kunnen begrijpen. Wanneer ik erover probeer te beginnen schiet ik dicht en verander ik het onderwerp. Maar het wordt wel tijd dat ik vertel dat ik me er stiekem toch niet fijn bij voel. En zo geschiedde. Ik was met mijn vriendinnen en vertelde wat me dwars zat. En zij boden met erg veel steun. Zij hadden eigenlijk ook gelijk een oplossing.

Mijn favoriete site

Zij lieten mij een site zien: dutchdesigneroutlets. Dit was een lingeriewinkel voor grote maten. Hier kon ik dan ook lingerie grote maten kopen. Ik heb de hele tijd rond gekeken naar wat ze allemaal hadden. Ik ging door de review scrollen en zag veel mensen die blij waren met hun product. Dus ik besloot er ook een te kopen. Misschien voelde me ik dan wat beter en had ik niet telkens bh’s waar mijn borsten gewoon niet in passen. Ik trok er een aan en hij zat perfect. Hij was mooi omlijnd en hij zat ook fijn. Ik hoefde niet telkens aan mijn bh te trekken om te zorgen dat mijn borst er niet uit zou vallen.

Prachtig!

Ik ging de bh laten zien aan mijn vriendinnen en ze vonden hem heel mooi zitten. Dus ik vroeg me af hoe ze op die site zijn gekomen. Ze vertelde dat zij er zelf ook bh’s halen aangezien het niet alleen voor grote maten is. Er waren allemaal soorten zoals push up, soft cup, de onderstukken en nog veel meer. Je had er ook zelfs accessoires. Je hebt veel soorten merken en een hele leuke sale. Op deze manier had je een goede set met hoge kwaliteit en een lage prijs. Dat is toch te mooi voor woorden.