Je hebt vast wel eens van het merk John Deere gehoord, het is namelijk één van de bekendste merken in de tractor industrie. John Deere staat bekend om zijn groen met gele kleur. John Deere is van oorsprong een Amerikaans bedrijf. Het bedrijf is ooit opgestart als een kleine smederij. Ze bestaan ook al erg lang, namelijk sinds 1837! In deze blog ga ik je meer vertellen over een bedrijf die John Deere tractors verkoopt, dit bedrijf heet Truck1, met hun website Truck1.nl

Een John Deere kopen bij Truck1?

Truck1 is een bedrijf die enorm veel voertuigen verkoopt. Naast tractors verkopen ze ook:

  • Vrachtwagens
  • Trekkers
  • Opleggers
  • Aanhangwagens
  • Bedrijfswagens
  • Bussen

Dit zijn maar enkele voorbeelden, ze verkopen nog veel meer. Truck1 is dus een flink bedrijf met een ruim assortiment. Truck1 verkoopt ook tractoren, met name veel tractoren van het merk John Deere.

Ze verkopen ruim 2600 tractoren van John Deere. Enorm veel dus! Als je een tractor nodig hebt raad ik je daarom ook aan om eens te kijken op de website van dit bedrijf, ik weet bijna zeker dat hier te koop is wat jij zoekt.

Waarom een John Deere kopen bij Truck1 en niet bij een ander bedrijf?

Er zijn een aantal redenen waarom ik het aanraad om een John Deere te kopen bij Truck1. De eerste reden heb ik al een beetje verklapt: het ruime assortiment. De kans dat je hier slaagt is groot. Een andere reden om hier je tractor te halen is de positieve reviews. Truck1 bestaat al sinds 2003 en heeft in die tijd behoorlijk veel ervaring op gedaan op het gebied van verkopen van onder andere tractoren. Ieder jaar zijn ze hier beter in geworden en hebben ze van hun fouten geleerd. Dit is te zien aan de positieve reviews die je steeds vaker voorbij ziet komen op het internet. Een andere reden waarom ik Truck1 aanraad is omdat de website enorm overzichtelijk is. Ik heb meerdere websites bekeken en sommige van deze websites waren erg onduidelijk. De website van dit bedrijf echter niet. Het is heel makkelijk om terecht te komen bij het product wat jij zoekt. Je kunt filters toepassen om de zoekopdracht te verfijnen. Stel je wil een John Deere 6010 serie, dan klik je onder het kopje John Deere deze serie aan en voila, daar komen alle tractoren te voorschijn die passen bij deze zoekopdracht. Een laatste pluspunt aan Truck1 vind ik dat je zelf ook je tractor kunt verkopen via dit bedrijf, zie het als een soort marktplaats voor tractoren en andere voertuigen. Je kunt heel simpel je voertuig te koop zetten en als je er niet uitkomt dan kun je heel makkelijk contact opnemen en wordt je snel geholpen. Dus wil jij een John Deere tractor kopen, ga dan naar hun website en kijk eens rond op de John Deere pagina. Ik ben er van overtuigd dat jij hier precies de tractor zult vinden die jij voor ogen hebt en dit ook nog eens voor een scherpe prijs!