Koffie, de oh zo belangrijke start van jouw dag en die van jouw werknemers. Het is even een moment om bij te kletsen met je collega's, je computer op te starten en je planning voor de dag door te nemen. Koffie verwarmt je lijf en geeft je een boost energie voor een optimaal begin. Een goede kop koffie geeft jouw werknemers net even dat extra om met plezier de werkdag te beginnen.  

Koffie is er natuurlijk in allerlei soorten, maten en stijlen. Van pittige espresso's to soepele lungo's. Hoe kies je dan de koffie die past bij jouw bedrijf? Weet je precies wat je zoekt of laat je je graag nog even adviseren door een specialist? In beide gevallen heeft Gio Coffee dé oplossing voor jou! Voor een koffiemachine voor bedrijven ben je bij Gio Coffee aan het juiste adres. Zij bieden een breed assortiment aan koffiemachines voor bedrijven en een selectie van de beste koffies. Als je samen met je collega's wil kiezen uit verschillende koffiemelanges, dan kies je voor een gratis koffieproeverij van Gio Coffee. Zij komen met liefde op jouw locatie om hun passie voor koffie met jou te delen. En vind jij het ook zo fijn als een ondernemer altijd leergierig blijft en continu streeft naar het allerbeste? Gio Coffee werk samen met een bekroonde barista om te komen tot de fijnste smaken en producten.

Koffie voor een goed doel met jouw koffiemachine voor bedrijven

Tegenwoordig wil je niet alleen een lekker product, maar je wil ook een goed gevoel hebben bij wat je eet en drinkt! Het liefst maak je een impact, zowel sociaal als maatschappelijk. Hoe fijn is het dan om te weten dat je tijdens het drinken van je koffie tegelijkertijd het behoud van het regenwoud steunt, én een lokaal goed doel. Met iedere kop Gio koffie die binnen jouw bedrijf wordt gedronken steun je een goed doel naar jouw keuze; Hulphond Nederland, Het Nationaal Ouderenfonds of Jantje Beton. Jij hebt als bedrijf meteen een streepje voor. Sluit jij je ook aan?
En vind jij het ook zo handig om alles bij één adres te kunnen bestellen? Naast jouw nieuwe koffiemachine voor bedrijven levert Gio Coffee ook meteen alle nodige bijproducten en fijne smaken thee. Alles wordt in één keer geleverd vanuit één vertrouwd adres, dat maakt dat jij energie overhoudt voor andere dingen! De mensen van Gio Coffee vertellen je persoonlijk wat zij jouw bedrijf te bieden, van de beste koffiemachine voor bedrijven tot de juiste koffiemelange om jouw mensen te energizen!