Lijkt een eigen sticker maken jou erg leuk en heb je dat nooit eerder gedaan? Lees dan vooral verder en kom erachter hoe je zelf een sticker kan maken. Een sticker kan overal voor gebruikt worden. Je kan het gebruiken om je agenda overzichtelijker of gezelliger te maken, maar een sticker kan ook een ander doeleinde hebben. Denk bijvoorbeeld aan een sticker op je vuilnisbak om niet in de war te raken met de vuilnisbak van de buren. Veel mensen kiezen ervoor om hun huisnummer te plakken, maar je kan ook een eigen sticker maken. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld een foto van je gezin als sticker op de vuilnisbak te plakken? Zo zie je meteen welke bak van jou is! Natuurlijk kan je ook elke andere foto gebruiken om een eigen sticker te maken. 

Ben je op zoek naar leuke stickers?

Zie jij een eigen sticker maken niet zitten en ben je gewoon op zoek naar leuke stickers? Dan zit je hier goed! In plaats van zelf een sticker te maken, kan je namelijk ook bestaande stickers bestellen. Niet iedereen wil bijvoorbeeld een foto op de vuilnisbak hebben staan, dan kan je gebruikmaken van bestaande letters en cijfers om je adres of familienaam mee op de bak te plakken. Er zijn ook allerlei andere leuke stickers. Denk bijvoorbeeld aan een sticker aan de achterkant van je laptop. Deze sticker bedekt de hele achterkant, zodat het net lijkt of dat het originele design van de laptop is. Andere leuke stickers zijn tegelstickers. Deze plakplaatjes kan je op tegels in bijvoorbeeld je badkamer plaatsen. Zo lijkt het of je hele mooie tegels hebt, maar eigenlijk zijn het gewoon plaatjes die je er makkelijk op kan plakken. 

De leukste stickers om te kopen

Naast leuke stickers voor op je tegels, kan je ook stickers kopen die je op een muur kan plakken. Je hebt namelijk niet altijd de tijd om een hele muurschildering op de kamer van je kinderen te maken. In dat geval kan je een eigen sticker maken of je kiest uit een bestaande sticker. Hoe leuk is het om de naam van je kind in een leuk lettertype op de muur te kunnen plakken? Natuurlijk kan je ook een mooie sticker van een bloem of plant op de muur plakken. Ben je op zoek naar andere manieren om je huis op te leuken? Lees dan vooral deze tekst en kom erachter hoe je de donkere dagen van de winter kan gebruiken om meer gezelligheid in je huis te brengen.