De zomer dit jaar in Nederland was en is nog steeds in volle glorie aan de gang. Waar er normaal gesproken in Nederland sprake is van 10 dagen zomer, mochten we dit jaar wekenlang van de warmte en het zonnetje genieten. Maar aan alles komt een einde. De zomeravonden koelen langzaam weer flink af en de herfst staat over niet al te lang weer voor de deur. Dus heren, tijd om je garderobe voor het aankomende seizoen up to date te brengen zodat je modieus het najaar in kunt!

Truien voor heren

Als het overdag nog lekker weer is en pas in de avond afkoelt, dan is het fijn om met lagen te werken die je aan en uit kunt trekken. Een laag die het altijd goed doet bij mannen is een trui. Een goede trui die niet alleen lekker warm is, maar er ook mooi en modieus uit ziet. En niet alleen voor de koele zomeravonden kun je die trui aan. Ook in het najaar zijn truien heren een goed item om in de kast te hebben liggen. Wat dacht je van een mooie zachte gebreide trui met een stoere bodywarmer er op? Of een leren jack om je outfit wat meer casual en mannelijk te maken? Een goede trui kun je werkelijk met alles combineren en gaat lang mee.

Kies voor laarzen

Zodra het weer buiten af begint te koelen, is het tijd om de slippers en lichte zomerschoenen in te wisselen voor wat warmer schoeisel. Nu denken mannen vaak dat sneakers de enige echt modieuze optie voor ze zijn. Maar niets is minder waar! Er zijn tal van ontzettend mooie schoenen voor heren verkrijgbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van gave boots met veters die bestendig zijn tegen alle weersomstandigheden? Daarmee kun je urenlang door het bos wandelen zonder zorgen. Stoere leren laarzen zijn dit najaar weer helemaal in de mode voor mannen. Combineer het met een spijkerbroek en een houthakkers shirt voor een echt stoere, mannelijke look.

Goed gemutst

Mannen, ook jullie mogen dit najaar weer met accessoires aan de slag. Een goed hoofddeksel staat altijd goed en het houd je hoofd beschermd tegen de kou. Kies voor een sportieve pet als dat je stijl is. Maar deins ook zeker niet terug voor een mooie herenhoed van goede kwaliteit wol. Zeker in combinatie met laarzen en een mooie wollen herenjas zul je zo voor Johnny Depp worden aangezien! En om je nek warm te houden? Kies voor een aantal mooie sjaals in verschillende prints en kleuren. Zo kun je op een hele simpele manier je herfst- en winteroutfit stijlen. Zo ben je helemaal klaar voor de kou!