Een badjas is een persoonlijk en lief geschenk voor zowel kinderen als volwassenen. Kies jouw favoriete kleur en lettertype en laat de door jouw gewenste tekst of naam op de achterkant van de badjas borduren. Of je nu een badjas met naam als Vaderdag of Moederdag geschenk of als verjaardagscadeau wilt geven, er zijn tegenwoordig veel geweldige opties om uit te kiezen. Badjassen voor zowel dames als heren zijn er in alle maten, stijlen, kleuren, stoffen en materialen.

Eigen stijl

Sommige bedrijven hebben echt een groot aanbod. Ze gaan zo ver dat de klant heel veel kan kiezen. Je kunt dan op meerdere plekken een borduursel laten plaatsen, de kleuren kiezen etc. Je hebt keuze uit heel veel beschikbare stijlen en patronen. Je kunt ook kiezen voor een gepersonaliseerde handdoek erbij. Ze hebben alles zodat je lekker warm blijft terwijl je lekker in je knusse badjas kruipt.

Een tijdloos geschenk

Dit is een geschenk dat de persoon in kwestie lang zal bewaren. Zelfs nadat er jaren zijn verstreken, zal jouw geschenk hem of haar aan jouw bedachtzaamheid herinneren. Badjassen met namen en boodschappen zijn perfect voor jubilea, verjaardagen, bruiloften en babyshowers. Als je een persoonlijker cadeau wil geven, overweeg dan om je eigen gepersonaliseerde badjas te laten maken.

Een functioneel cadeau

Sommige mensen beschouwen badjassen misschien niet als cadeau, maar als je er een aanschaft, wordt het zowel functioneel als cadeau. Design-badjassen van tegenwoordig zijn er in allerlei stijlen en stoffen. Je kunt een badjas kiezen die bij jouw badkamer past of een badhanddoek met jouw favoriete quote. Er zijn badjassen met geborduurde namen of initialen, geborduurde logo’s of een bericht. Je kunt jouw naam laten borduren op alles wat je maar wil, van katoen, polyester, nylon of katoenmix. 

Voor vrouwen en mannen

Badjassen met gepersonaliseerde initialen, naam of een leuke tekst, zijn het perfect gepersonaliseerde cadeau voor een vriendin, vrouw, moeder, zus of tante. Maar ook voor heren is dit een fantastisch cadeau. Wat dacht je van een badjas voor je man of vriend met de datum waarop jullie elkaar ontmoet hebben? De stijl van de badjas is er ook voor zowel dames als heren. Ze zijn verkrijgbaar in effen kleuren of je met een patroon voor een leuke look.

Logo’s

Het logo van je favoriete sportclub is altijd geweldig voor de echte sportliefhebber. Een ander idee is het logo van een merk waar jij echt fan van bent. Of wat dacht je van een leuk cadeau voor een ondernemer; een product met zijn of haar eigen logo. Je kunt ook een mok bedrukken of een ander product. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat het iets is dat echt iets voor je vriend of familielid betekent.