Als je een thuiskantoor hebt, mag je jezelf een gelukkig man of vrouw prijzen. Je hebt de jackpot gewonnen toen thuiswerken opeens de norm werd en ook nu heb je het niet slecht voor elkaar. Dit komt omdat thuiswerken steeds populairder wordt en dat is niet voor niets. Nauwelijks reistijd, alle rust en alle faciliteiten die je wenst. Je werkt vaak efficiënter en je kunt je over het algemeen beter concentreren. Maar als je zo’n thuiskantoor hebt, wat moet je daar dan hebben staan? Je wil dat het van alle gemakken voorzien is en dit hoort ook zo. Maar goed, je bent ook geen kantoor stylist en dat verwachten we ook niet van je. We vertellen je daarom concreet en overzichtelijk wat je nodig hebt voor je kantoor. Dus, waar wacht je nog op? Lees snel verder! 

Printer

Een printer is van groot belang in ieder kantoor. Een printer stelt je in staat om digitale stukken eens vanuit een andere invalshoek te bekijken. Even lekker ouderwets. Zitten waar je wil, de belangrijkste passages met een marker markeren en ga zo maar door. Wij zijn er wel fan van. Daarnaast is het zo dat je met een printer vaak ook nog kopietjes kunt maken, dit komt ook altijd wel van pas. Een goede printer zoeken, dat moet je zelf doen. Daarnaast heb je cartridges nodig. Voor goed spul kun je eens kijken naar Brother TN 245 of Canon cartridges

Zitplek

Ja, een bureau en een bureaustoel had je zelf wel op kunnen komen maar daar hebben we het dan ook niet over. Het is namelijk zo dat je eigenlijk ook een andere zitplek in je kantoor dient te hebben. Even loskomen van je vaste plek bied je misschien nieuwe inzichten en dit kan verfrissend werken. Een stoel of een bank; het maakt allemaal niet uit. Het gaat erom dat je met je net geprinte stuk even kunt zitten, het rustig kunt bekijken en vervolgens tot dé vernieuwende oplossing kunt komen die je zocht. 

Koffiezetapparaat

Een goed koffiezetapparaat, dat is is op elk kantoor onmisbaar en derhalve ook op de jouwe. We hopen niet dat we je zojuist aan een cafeïneverslaving hebben geholpen, maar een lekker bakje koffie tussen je werkzaamheden door is voor ons onmisbaar. Kies een goed apparaat, maar vergeet ook niet dat de bonen een hele grote rol spelen. Slappe bonen of sterke bonen; jij hebt de touwtjes in handen.