Wil jij altijd en overal je eigen zonnepanelen bij je hebben? Koop dan een WakaWaka Solar Panel! Deze 4 zonnepanelen zijn opvouwbaar tot een handig formaat, zodat je ze makkelijk mee kan nemen. Ongeacht of je gaat wandelen, kamperen, naar een festival of op roadtrip gaat. Samen genereren de zonnepanelen maar liefst 10 Watt aan energie. De Solar Panel wordt geleverd met de Solar Link. Dit is een klein kastje met twee USB-poorten. Zo kan je jouw telefoon, camera of ander USB-apparaat eenvoudig aansluiten op de panelen. Wil je liever jouw energie opslaan voor een volgende keer? Dan kan je de WakaWaka Solar Panel aansluiten op de WakaWaka Power 5 of  WakaWaka Power 10.

Specificaties

  • Efficiënt 10W SunPower paneel (4×2,5 Watt)
  • Over-voltage bescherming
  • Gerecycleerde PC-ABS, high impact resistant
  • Solar panel: 185 x 185 x 35 mm (excl. kabel)   
  • Solar link: 77 x 45 x 16 mm
  • Solar panel: 762 gr
  • Solar link: 45 gr

Andere WakaWaka’s

Naast de Solar Panel, kan je ook een WakaWaka Light kopen. Deze LED-zaklamp geef na een dag in de zon te liggen (8 uur) maar liefst 40 uur licht.

Ook zijn er de WakaWaka Power 5 en de Power 10. Deze powerbanks hebben een batterij van respectievelijk 5.000 mAh en 10.000 mAh. Ze kunnen worden aangesloten op de WakaWaka Solar Panel, zodat je ze kan opladen met zonne-energie.

Daarnaast is er de WakaWaka Power+: een powerbank met eigen zonnepaneel en een lamp die tot 200 uur lang licht geeft in één.

WakaWaka achtergrondinformatie

Wat leuk is om te weten, is dat WakaWaka een Nederlands bedrijf is. Een bedrijf met een belangrijke missie: ervoor zorgen dat iedereen de energie van de zon kan gebruiken. Jij wanneer je eropuit trekt, maar ook vluchtelingen en andere mensen die geen elektriciteit tot hun beschikking hebben, zoals in ontwikkelingslanden.

WakaWaka omschrijft zichzelf als ‘een sociaal consumentenmerk dat ondernemen gebruikt voor een goed doel’. WakaWaka heeft er samen met hun community, klanten en partners voor gezorgd dat reeds meer dan 1,2 miljoen mensen toegang hebben tot licht en stroom. Wil je dus een impact maken op het milieu en iets doen voor de rest van de wereld, koop dan een WakaWaka!

WakaWaka’s zijn online te verkrijgen en in winkels verspreidt over Nederland.