Ben je op zoek naar nieuwe, mooie en moderne raamdecoratie? Dan zul je, in eerste instantie, waarschijnlijk niet direct denken aan verticale lamellen. De reden daarvoor is dat veel mensen bij deze lamellen nog steeds het idee hebben dat ze sfeerloos en klinisch ogen. Dat was voorheen natuurlijk ook wel zo. Je zag verticale lamellen vroeger vooral in tandarts- en dokterspraktijken. Spierwit en strak. Niet echt iets voor in huis. Maar de tijden veranderen. Je kunt deze lamellen nu in verschillende uitvoeringen bestellen. Je kunt, natuurlijk, nog steeds kiezen voor kunststof lamellen, maar er zijn nu ook goede opties in aluminium en zelfs stof.

Verticale lamellen houden de zon uit je huis

Welke versie van deze verticale lamellen je ook kiest en voor welke lamelbreedte je ook gaat, alle lamellen hebben één ding gemeen. Ze kunnen precies zo gesteld worden dat de zon niet fel naar binnen schijnt. Je hoeft daar de lamellen niet eens helemaal voor te sluiten. Door de lamellen te draaien kun je de zon een andere richting geven. Weg van je beeldscherm en uit je ogen. Het is dan, dat spreekt voor zich, wel belangrijk dat je de lamellen precies op maat laat maken. En dat is bij Marasol geen enkel probleem. Via de website kun je precies die lamellen bestellen die jij nodig hebt.

Hoe zit het met de kleur?

Iedereen die wel eens iets online heeft besteld heeft zich wel eens afgevraagd of de kleur in de webshop echt wel klopt. Dit komt, natuurlijk, doordat de scherminstellingen van iedere laptop, telefoon en pc net weer even anders zijn. En dus kun je nog wel eens voor verrassingen komen te staan. Nu is dat met een shirt misschien niet zo erg. Maar bij raamdecoratie wil je dat te allen tijden voorkomen. Je kunt hiervoor online gratis kleurstalen bestellen. Je weet dan zeker dat de kleur die je in je hoofd hebt, ook de kleur is die op een gegeven moment geleverd zal gaan worden.

Kan ik de lamellen zelf installeren?

Je kunt de verticale lamellen zelf installeren. Het is een kwestie van heel secuur de rails waarin ze komen plaatsen en deze goed bevestigen. Je vindt hiervoor op de website hele handige montageinstructies. Ook voor het meten op de juiste manier is een handleiding op de site te vinden. Je kunt er dan van op aan dat je de perfecte raamdecoratie voor jouw huis weet te vinden én zelf kunt installeren.