Wil je dat jouw kleintje originele shirtjes, jasjes en mutsjes draagt? Dan kan je daar zelf voor zorgen. We kennen allemaal de shirtjes met "ik word grote broer/zus" maar er zijn misschien wel leukere varianten te bedenken. De mogelijkheden zijn, qua bedrukking, zo goed als onbeperkt bij Tshirtdeal.nl. Jij bepaalt namelijk zelf wat er op een shirtje, slabbetje of rompertje moet komen te staan. Van het familiewapen tot een al dan niet grappige tekst, jij ontwerpt en bepaalt het zelf. Je kunt je hele gezin voorzien van bijpassende kleding. Wel zo handig als jullie een dag op stap gaan!

Groepen kinderen bij elkaar houden kan lastig zijn

Bij mij door de straat komen iedere ochtend en middag groepen kinderen gelopen. Van de BSO naar school en van school weer terug naar de BSO. Al deze kinderen dragen een hesje over hun eigen jas, zodat je precies weet waar je een eventueel "verloren" kind weer kunt inleveren. Dat is natuurlijk een groot voordeel. Het nadeel is dat de hele kleintjes lijken te zwemmen in hun hesje. Door ieder kind te voorzien van, bijvoorbeeld, een muts met opdruk bereik je hetzelfde, maar ziet het er net wat mooier uit. Deze mutsen zijn ook in verschillende maten te koop. Zo past er op ieder koppie een muts. Die mutsen regel je snel en gemakkelijk bij Tshirtdeal.nl.

Geef een origineel kraamcadeau: laat een rompertje bedrukken bij Tshirtdeal.nl

Een rompertje. Als je vader of moeder bent, dan weet je dat je er daar nooit genoeg van kunt hebben. Rompertjes met lange mouwen, met korte mouwen en zonder mouwen, ze komen altijd weer van pas. En dat is natuurlijk niet voor niets. Een rompertje zorgt ervoor dat je kindje nooit een blote en koude buik krijgt. Tegelijkertijd is een rompertje heel handig met het verschonen van een luier (wist je dat ze ook naar beneden uitkunnen, vieze broeken hoeven echt niet over het hoofd!). Rompertjes bedrukken voor een origineel kraamcadeau heb je bij Tshirtdeal in een mum van tijd geregeld.

Een knuffel bedrukken! Dat is pas een goed idee!

Geef een mooie knuffel aan een pasgeboren kindje. Maar maak er wel iets bijzonders van: laat bijvoorbeeld de geboortedag en de naam van de baby op de knuffel drukken of borduren. Dit kan je gewoon doen voor je eerste kraambezoek. De levertijd is maar kort. Zo'n knuffel is niet alleen schattig om te zien, maar kan ook nog eens tegen een stootje. In de wasmachine? Geen probleem.