Ik ben de gelukkigste persoon op aarde. Ik heb net mijn Tesla Model 3 gekregen en hij is GEWELDIG! Ik kreeg de auto van Tesla's fabriek in Fremont, Californië en ik was zo opgewonden om hem te krijgen. De auto is strak, snel en milieuvriendelijk. Het is ook een hele gave auto, want het is de eerste auto die ik ooit heb gehad.

Tesla Model 3 eerste indruk

Ik heb niet veel tijd gehad om met de auto te spelen, maar ik heb wel een korte testrit door Fremont gemaakt en het was erg leuk. De auto is erg soepel en stil. Het is ook snel, maar het is niet te snel. Ik ben gewoon bang om de snelheidslimiet te overschrijden, want ik wil niet aangehouden worden door de politie. De Tesla Model 3 heeft een enorm touchscreen dat heel gemakkelijk te gebruiken is.

Elektrisch rijden

De Tesla Model 3 Ik ben de eerste in mijn familie die een Tesla krijgt, dus het is echt speciaal. Ik ben ook de eerste in mijn familie die een auto als deze kan betalen. Voordat ik een baan bij Google kreeg, werkte ik bij McDonald's en woonde ik bij mijn ouders. Nu ik een tijdje bij Google werk, heb ik genoeg geld kunnen sparen voor de auto. Dit is officieel mijn droomauto en ik voel me de gelukkigste persoon op aarde.

Tesla Factory Experience

Ik kwam rond 8.30 uur bij de fabriek aan. Ik was een beetje vroeg, maar er waren al veel mensen. De rij was erg lang en ik was bang dat ik vandaag geen auto zou krijgen. De rij zag er als volgt uit: ik kwam na ongeveer een uur de fabriek binnen en doorliep het incheckproces. Het was heel gemakkelijk; ze lieten me gewoon wat papieren ondertekenen en wat foto's maken. Toen gaven ze me mijn autosleutel en zeiden dat ik naar buiten moest gaan om mijn auto te halen!

Coole auto

Tesla Model 3 Ik ben zo blij dat ik de auto heb, want het is een droom die uitkomt. Ik wilde al jaren een Tesla, en nu heb ik er eindelijk een. De auto is niet alleen snel en milieuvriendelijk, maar ook nog eens hartstikke gaaf. Het is niet zomaar een gewone auto, het is een elektrische auto! Ik heb de rode Tesla Model 3 met zwart lederen stoelen. De kleur rood is mijn favoriete kleur en zwarte lederen stoelen zijn mijn favoriete type stoelen in elke auto.

Milieuvriendelijk

De auto is milieuvriendelijk omdat hij op een accu rijdt. Dit betekent dat er geen uitstoot is en ik geen benzine of olie hoef te gebruiken om mijn auto aan te drijven. Het eerste wat ik deed toen ik de auto kreeg, was ermee naar school rijden, waar ik hem aan al mijn vrienden liet zien. Ze waren allemaal jaloers op me omdat ze nog geen Tesla Model 3 hadden. De volgende dag reed ik met de auto naar mijn werk en iedereen op het werk had het over hoe cool de auto was.

Conclusie

Ik ben erg enthousiast over mijn nieuwe Tesla Model 3, ik vind het de beste auto ooit gemaakt en ik ben erg blij dat ik er een bezit.