Is het binnenkort weer eens tijd om een nieuwe telefoon of iPad te kopen? Je kan natuurlijk altijd naar de Mediamarkt gaan voor een volledig nieuw exemplaar, maar je kan er ook voor kiezen een refurbished variant aan te schaffen. Zoals de populaire refurbished smartphone van Samsung. Refurbischede electronica is al door iemand anders gebruikt, daarna volledig gecontroleerd en waar nodig verbeterd en wordt dan weer doorverkocht voor een veel voordeligere prijs dan de nieuwprijs in de winkel. Zo bespaar je als klant een hoop geld en werk je ook mee aan een betere wereld omdat je niet iets nieuws koopt maar iets wat toch al een keer door iemand anders is gekocht. Lees in dit blog meer over refurbished electronica die bijvoorbeeld van een mark als Apple aangeboden wordt. En bepaal voor jezelf of je een refurbishd device wil aanschaffen of dat je toch liever voor een nieuwe gaat.

Refurbished ipad

Een iPad is enorm handig om in huis te hebben. Vooral de iPad Pro is zeer goed en kan je gemakkelijk als alternatief voor een laptop gebruiken. Omdat de iPad Pro best prijzig is, is een refurbished iPad Pro veel verstandiger om aan te schaffen. Zo heb je wel alle voordelen van een iPad Pro, maar niet de hoge prijs die je er normaal voor zou moeten betalen. Je kan dan altijd kiezen of je eentje wilt die zo goed als nieuw oogt, of eentje met iets meer beschadigingen maar dan ook voor een lagere prijs.

Refurbished iPhone of Samsung telefoon

Een telefoon heeft iedereen natuurlijk nodig. Vaak als je een telefoon aanschaft koop je er gelijk een abonnement bij, waar je dan weer twee jaar lang aan vast zit omdat de toestel prijs te hoog is om in een keer te kunnen betalen. Een refurbished iPhone of Samsung telefoon kopen is dan een goede oplossing. Je kan kiezen voor een nieuw model of eentje van een paar jaar oud die ook nog goed werkt. Zo kan je voor een mooie prijs een refurbished iPhone XR aanschaffen of een refurbished smartphone van Samsung. Je hebt dan gelijk je telefoon afbetaald en zit dus nergens aan vast.

Refurbished laptop

Nog een andere optie is een refurbished laptop aanschaffen. Een laptop is vaak een enorme investering en hoeft dat niet te zijn als je een refurbished variant koopt. Ook een refurbished laptop is er in allerlei modellen en prijsklassen, maar hoe dan ook bespaar je een hoop geld als je een refurbished laptop aanschaft.

Hou er wel rekening mee dat als je refurbished electronica koopt, de electronica vaak minder snel werkt en ook de batterij vaak iets minder lang mee gaat, omdat het device vaker is gebruikt. Hier staat dan wel weer een aantrekkelijke prijs tegenover. Het is dus maar net wat je zoekt in je gadgets. Wil je iets gloednieuws wat nog niet is gebruikt of bespaar je liever wat geld voor een bijna net zo’n goed exemplaar?