Mijn mommysmoments: Een jaar geleden kwam ik er ineens alleen voor te staan. Mijn man was overleden en liet me achter met drie jonge kinderen. Wat moest ik nu in hemelsnaam gaan doen in mijn eentje? Ik viel in een diep diep gat en dacht er nooit meer uit te komen.

Zoektocht naar mezelf met mommysmoments

Ik begon een zoektocht naar mezelf en die begon op het internet. Op een dag had ik namelijk de geniale ingeving om op zoek te gaan naar een blog over het alleenstaande ouderschap. Het kon toch niet zo zijn dat ik de enige was die me zo gevoeld heeft? Er moest iemand zijn die mij begreep, dus ik zocht in Google op het woord alleenstaande moeder en zodoende kwam ik bij mommysmoments terecht. Wat een herkenning! Er ging een zucht door mijn hele lijf heen. Naast het feit dat de schrijfster precies wist wat ik meemaakte, inspireerde ze me ook om uit de put te komen. Als zij het kon, dan kon ik het zeker ook!

Mommysmoments: Bloggen voor mijn leven

Ik las alle blogs die ze geschreven had en begon zelf ook te bloggen! Ik blogde alleen voor mezelf, niemand hoefde te lezen wat ik schreef. Maar al lezende en schrijvende, klom ik langzaamaan uit de put. Zo begon ik me steeds beter te voelen, naarmate ik het alleenstaand moederschap onder de knie kreeg. Zo leerde ik voor mezelf te zorgen in het kader van: zelfliefde. Regelde ik een oppas, zodat ik af en toe kon dansen en pakte het sporten weer op. De blogs van mommysmoments inspireerde mij de beste versie van mezelf te worden en mijn leven werd steeds beter.

Alleenstaande moeders zijn superhelden

Zo transformeerde ik van huisvrouw tot superheld. Ik begon weer te werken, kreeg een soepel en slank lichaam en was na een jaar of drie zielsgelukkig met mijn leven. Het ging goed met mijn kinderen, het ging goed met mij. Ik had een stoomcursus superheld-schap gevolgd dankzij het alleen komen te staan en ik was de beste versie van mezelf geworden. Wie had gedacht dat een mens zo kon veranderen in korte tijd? Ik heb echt geleerd voor mezelf te kiezen en alles te regelen voor mijn kinderen. Mensen zullen het niet zo zien, maar alleenstaande moeders zijn echt superhelden zonder cape en wat mij betreft verdienen ze allemaal een standbeeld. Dus ken jij een alleenstaande moeder? Laat ze het mommysmoments blog lezen en geef ze daarnaast een dikke knuffel en een zoen.

Want dat verdienen ze!