Er zijn veel factoren die meespelen bij het maken van een geweldig uitziend cadeau. Het begint met het vinden van de perfecte maat doos en eindigt met het vinden van precies de juiste hoeveelheid inpakpapier om de doos te bedekken. Tussendoor komt er heel wat vouwen, tapen en strikken bij kijken. Maar laat je daardoor niet afschrikken! Met slechts een klein beetje oefening kan iedereen de kunst van het inpakken van een cadeau onder de knie krijgen als een professional.

Zoek een doos die de perfecte maat heeft voor het cadeau

Een leuk cadeau begint met een goede en originele verpakking. Als je je cadeau extra speciaal wilt maken, zoek dan een doos met de perfecte maat voor het cadeau. Hoe kleiner de doos, hoe meer aandacht en moeite er is besteed aan het vinden ervan – wat het extra speciaal maakt! Denk bijvoorbeeld aan een kartonnen kokers! Wanneer je dat in handen krijgt, denk je meteen: wauw, wat zal hier in zitten? 

Pak inpakpapier en zorg ervoor dat er genoeg is om de hele doos te bedekken

Een leuk cadeau hoort goed en origineel ingepakt te zijn. Dit betekent de tijd nemen om geschikt kraftpapier te kiezen en ervoor te zorgen dat er genoeg is om de hele doos te bedekken. Als je er lui over bent, zal je ontvanger het kunnen zien, en het zal de bedachtzaamheid van het heden wegnemen. Dus zorg ervoor dat je die extra moeite doet – het zal het uiteindelijk waard zijn!

Vouw de randen van het papier netjes om

Een leuk cadeautje hoeft niet duur te zijn, maar moet wel leuk ingepakt worden. Als je de tijd neemt om je cadeau netjes in te pakken, met strakke vouwen en zonder kreukels, zal je cadeau er veel indrukwekkender uitzien. Bovendien zal de ontvanger de extra moeite waarderen!

Plak alle vouwen vast met doorzichtige tape

Een leuk cadeau begint bij een goede en originele verpakking. Om je cadeau extra speciaal te maken, neem je de tijd om alle vouwen af ​​te plakken met doorzichtige tape. Dit zorgt voor een nettere uitstraling en zorgt ervoor dat jouw cadeau opvalt tussen de rest.

Leg er een strik bovenop als finishing touch

Een cadeau is pas echt compleet als er een strikje bovenop zit! Het toevoegen van deze finishing touch kan het verschil maken om je cadeau er fantastisch uit te laten zien. Maar niet zomaar een oude strik is voldoende – neem de tijd om er een te kiezen die past bij de kleuren en stijl van je inpakpapier. En wees niet bang om creatief te zijn met hoe je het knoopt! Een mooie, uniek gestrikte strik zal zeker indruk maken op iedereen die je cadeau ontvangt.