De zomer van 2019 wordt vrolijk, sexy en sportief. Dat zien we helemaal terug in de kledingstijlen van het moment. Deze zomer is er echt een voor de sportieve dames onder ons. Een van de invloeden op onze mode is namelijk die van surfers. We gaan tie dye printjes zien op shirts en jurken maar ook zien we veel tropische prints terug met palmbomen, vogels en bloemen. Wat we ook gaan zien zijn kledingstukken die geïnspireerd worden op een wetsuit. Maar voor de dames die niet zo van de zee zijn, is er ook een sportief kledingstuk die vorig jaar al voorzichtig populair begon te worden. Het is de fietsbroek. Deze draag je als een legging met daar boven een wijde top of een blouse.

Romantisch

de bohemian stijl blijft ook deze zomer helemaal hip. Deze stijl maak je helemaal af met sieraden met muntjes er aan en een riem rond de taille. Een kledingstuk wat ook echt niet in de kledingkast mag ontbreken is de prairiejurk. We zien deze het liefst in een witte of andere lichte kleur met lange mouwen en een hoge hals. Deze jurk is heel vrouwelijk en toch bescheiden. Als deze jurk voor jou al een beetje geweest is maar je de stijl wel kunt waarderen kies dan voor de sjaaltjesprint. Deze print is klassiek en eigenlijk ook een beetje truttig. Maar met de juiste combinaties is deze look net alsof je in Ibiza rondloopt.

Rust

als bovenstaande stijlen met de vele bloemetjes en franjes een beetje te zijn is de trend van natuurtinten er misschien beter een voor jou. Kleuren die bij deze stijl horen zijn wit tot nude en ook een beetje zandkleur.

In een uniform

iets met uniformen lijkt iedere zomer wel weer terug te komen. Deze zomer zien we vooral een militaire twist aan de outfist. Kleuren die daarbij passen zijn khaki of juist legergroen.

Casual voor hem

Streetwear. Daar is niet meer aan te ontkomen deze zomer. Daar past de joggingbroek ook gewoon bij. De jeans veranderd deze zomer en wordt rechter en wijder. Een kledingstuk wat bij deze stijl ook niet mag ontbreken is het hebben van een bomberjack. Veel verschillende laagjes en kleuren dat is wat past bij deze zomer.

Een nette outfit voor hem

De nette look voor deze zomer is dandy chic. Een kenmerk hiervan is het dragen van een colletje. De kleuren die bij deze stijl horen zijn rustig, grijs of wit bijvoorbeeld. Om de outfit niet te saai te laten worden wordt het dragen van een accentkleur aangeraden. Hiervoor worden vooral de kleuren blauw en groen gekozen.