Voor iedere televisie is er tegenwoordig een passende wandsteun te vinden: draaibaar, kantelbaar, extra lang of elektrische televisiebeugels. Wil jij een TV beugel in huis halen? Bekijk eerst aan welke eisen jouwe universele tv beugel moet voldoen. In dit artikel delen we welke TV beugels wij de beste vinden in 2020.

DQ Hercules Flex 400

Een van de meest populaire TV beugels van het moment is de DQ Hercules Flex 400 draaibare TV beugel. Deze beugel kan voor veel type televisies kan worden ingezet en kan tot 50 kilo dragen. De DQ Hercules zijn universele steunen van DQ-Wall-Support. Deze beugels worden reeds gemonteerd geleverd en zijn zeer eenvoudig te bevestigen. De DQ Hercules Flex 400 is een zijdelings verstelbare wandmontage (90 ° links en 90 ° rechts) en kantelbaar (5 ° naar boven en 15 ° naar beneden) ontworpen voor schermen van 24 tot 63 inch en een maximale VESA-afmeting van 400×400 mm. De minimale en maximale afstanden tussen de achterkant van het scherm en de muur variëren van 8,5 cm tot 78,5 cm. Horizontale aanpassing van +/- 3 graden is mogelijk voor VESA-metingen groter dan 200×200 mm. Dankzij het scharnierende armsysteem kan een tv met een maximale breedte van 138 cm loodrecht op de muur worden geplaatst. De DQ Hercules Flex is een van de best verkochte beugels. Wees voorzichtig bij het installeren van een steun met scharnierende arm. Deze vereist enige voorzorgsmaatregelen: deze beugel moet op een stevige muur worden bevestigd met schroeven en pluggen die zijn aangepast aan de aard van de muur.

Vogel's NEXT 8365 SoundMount

Op zoek naar Indrukwekkende audio die meedraait met je tv? De Vogel's NEXT 8365 SoundMount is een draai- en kantelbare TV beugel met een geïntegreerde soundbar en draadloze subwoofer. De SoundMount biedt een indrukwekkend geluid dat met je televisie mee draait. Hierdoor kan je vanaf elke plek in de kamer genieten van optimaal beeld en geluid. De beugel is draai- en kantelbaar voor het instellen van een optimale kijkhoek. De soundbar is te bedienen met je eigen afstandsbediening en beschikt over zowel Bluetooth als ook HDMI aansluitingen.

Tv's worden dunner en lichter. Dit gaat ten koste van de geluidskwaliteit. Dankzij de SoundMount is dit echter geen probleem. Deze tv-beugel combineert hoogwaardige draaibare muursteun met een ingebouwde soundbar. Hiermee geniet je van het beste beeld en geluid vanaf elke plek in een kamer. Zelfs het monteren en installeren van deze beugel is heel eenvoudig. Alles is plug & play: steek de stekker in het stopcontact en alles werkt!