In ieder huis horen gordijnen te hangen. Gordijnen maken de kamer eenmaal af. Maar je hebt keuze uit zoveel verschillende soorten stoffen waar de gordijn van is gemaakt. En dan kun je ook nog kiezen tussen wat voor soort gordijn je wilt. Het nieuwste omtrent gordijnen zijn elektrische vouwgordijnen. BlindDesign is de specialist in het maken van vouwgordijnen. Je kunt elke gordijn soort zelf samenstellen met welke stof je wilt. Dan heb je nog de keuze in welke kleur je het wilt hebben. Of misschien wil je wel dat de gordijn transparant is. Dan kun je er nog wel iets doorheen kijken maar heb je toch een beetje privacy.

Welke stof moet je kiezen?

Als je niet weet welke stof je moet kiezen kun je gemakkelijk het aanbod bekijken op BlindDesign.nl. Zo kun je meteen zien hoe de stof eruit ziet en of het mogelijk is op de manier hoe jij het wilt. Maar je kunt ook gratis stofstalen bestellen, op deze manier krijg je de stof thuis gestuurd en kun je zien en voelen of dit de stof is die je voor je gordijnen wilt gebruiken. Als je er dan nog steeds niet uitkomt kun je ook een afspraak inplannen en geven ze advies en de mogelijkheden die er zijn voor jou.

Op maat voor jou gemaakt

Bij BlindDesign worden de gordijnen speciaal voor jou gemaakt. Ze luisteren naar elke wens en vertellen wat er mogelijk is. Er zijn natuurlijk veel optie waar je uit kunt kiezen. Als je bijvoorbeeld vouwgordijnen wilt die verduisterend zijn, is dat mogelijk. En als je nog twijfels heeft of verduisterende gordijnen wel bij jouw huis passen, dan kun je ook daar een afspraak voor maken. Er wordt gekeken of het bij het huis past en zo niet dan raden ze een andere stof of gordijn aan. En als je een afspraak gemaakt hebt, komen ze ook vakkundig alle ramen opmeten waar de gordijnen moeten hangen. Zo weet je zeker dat bijvoorbeeld jouw elektrische vouwgordijnen op de goede maat zijn. Want als je gordijnen niet op de goede zijn ga je daar spijt van krijgen. Je kijkt er tenslotte iedere dag naar. BlindDesign is al een hele poos actief op de markt van gordijnen. Maar ze hebben meer dan alleen elektrische vouwgordijnen en gordijnen. Ze hebben ook een ruim assortiment aan andere raamdecoraties. Zo hebben ze ook rolgordijnen of jaloezieën. Zo hebben ze voor iedereen wat wils en kunnen ze iedereen helpen.